Scroll To Top

Uitnodiging webinar "Brexit: Eerste resultaten: bevindingen en lessen"

Datum: 31 maart 2021

Sinds 1 januari 2021 is de Brexit werkelijkheid geworden temidden van een wereldwijde pandemiecrisis. Sommige analisten beweren dat de bilaterale handel van landen als België met het Verenigd Koninkrijk niet zo erg werd beïnvloed als werd gevreesd, terwijl anderen een scherpe daling van de bilaterale handel waarnemen. Wat is de werkelijke situatie? Waar moeten exporteurs meer aandacht aan besteden en welke punten verdienen verdere politieke onderhandelingen of directe interventie?

U kunt de resultaten van de bilaterale handel België-VK voor het eerste kwartaal van 2021 bekijken ter gelegenheid van een webinar dat zal plaatsvinden op 22 april 2021 om 10.00u. De resultaten zullen worden vergeleken met die van het laatste kwartaal van 2020 en die van vóór COVID-19.

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel organiseert dit webinar in nauwe samenwerking met zijn partners, de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en AWEX. We zullen het genoegen hebben Z.E. Alexander De Croo, Eerste Minister van België, te mogen verwelkomen, die de introductie van het webinar zal doen, evenals verschillende andere gastsprekers op hoog niveau.

Mis deze kans niet en schrijf u « hier » in voor het evenement.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens dit webinar.