Scroll To Top

Gezamenlijke economische zending naar Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten van 21 tot en met 27 maart 2015

Datum: 28 maart 2015

Van 21 tot 27 maart 2015 vond de economische missie naar Qatar (Doha) en de Verenigde Arabische Emiraten (Abu Dhabi en Dubai) plaats onder leiding van HKH Prinses Astrid, vertegenwoordigster van Zijne Majesteit de Koning. Met maar liefst 453 deelnemers, waaronder 358 zakenlui die 247 bedrijven en federaties vertegenwoordigden, was de missie naar Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten een enorm succes. Nooit eerder namen zoveel bedrijven deel aan een Belgische economische missie.

HKH Prinses Astrid werd uit federale hoek vergezeld door Didier Reynders, Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken en Europese Zaken, Marie-Christine Marghem, Minister van Energie, Leefmilieu en Duurzame Ontwikkeling, Pieter De Crem, Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel en Bart Tommelein, Staatssecretaris voor Bestrijding van de sociale fraude, Privacy en Noordzee (voor het luik Abu Dhabi).

Ook de gewesten tekenden present, met name via Jean-Claude Marcourt, Vicepresident en Minister van Economie, KMO’s, Buitenlandse Handel en Nieuwe Technologieën van de Waalse regering en Vicepresident en Minister van Hoger Onderwijs van de Franse Gemeenschap, Philippe Muyters, Vlaams Minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport en Cécile Jodogne, Brussels Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel en Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp.

Indien u meer informatie wenst te bekomen over deze missie kunt u op onderstaande link klikken om ons persbericht te raadplegen.

 

Gezamenlijke economische zending naar Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten van 21 tot en met 27 maart 2015