Scroll To Top

Gezamenlijke economische zending naar Colombia en Peru van 18 tot 25 oktober 2014

Datum: 02 december 2014

De tweede missie van 2014 had Colombia (Bogota) en Peru (Lima) als bestemming en vond plaats van 18 tot 25 oktober 2014.

 

HKH Prinses Astrid, Vertegenwoordigster van Zijne Majesteit de Koning, stond aan het hoofd van een delegatie van 291 deelnemers, waaronder 240 zakenlieden en universitairen die 125 bedrijven, universiteiten en federaties vertegenwoordigden. De Prinses werd op het federale niveau vergezeld door Didier Reynders, Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Europese Zaken en door Pieter De Crem, Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel.

 

Op gewestelijk vlak werd Wallonië vertegenwoordigd door Jean-Claude Marcourt, Vicepresident van de Waalse regering, Waals Minister van Economie, Industrie, Innovatie en Digitalisering en Vicepresident en Franse Gemeenschapsminister van Hoger Onderwijs, Media en Wetenschappelijk Onderzoek en Brussel door Cécile Jodogne, Brussels Staatssecretaris voor Buitenlandse Handel.

 

Indien u meer informatie wenst te bekomen over deze missie kunt u op onderstaande link klikken om ons persbericht te raadplegen. 

 

Gezamenlijke economische zending naar Colombia en Peru