Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 432 resultaten

Pagina's

21 september 2021

Ontdek het programma van de Belgische economische missies in 2022 en 2023!

21 september 2021

Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel had gisteren het genoegen om Z.E. De Heer Mohamed Haneche, nieuwe Ambassadeur van Algerije te Brussel te mogen ontvangen. 

20 september 2021

Naar aanleiding van de lancering van haar nieuwe sectorale publicatie “Belgian Health Technologies” organiseren het Agentschap voor Buitenlandse Handel en haar partners Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels, AWEX en de FOD Buitenlandse Zaken een webinar op dinsdag 12 oktober om 15.30u. Dit webinar wordt in het Engels gehouden.

07 september 2021

Een zeer succesvol webinar werd vandaag georganiseerd in samenwerking met onze partners, de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en Wallonia Export & Investment Agency (AWEX), naar aanleiding van de lancering van onze studie: "Impact van de COVID-19-crisis op de Belgische buitenlandse handel - deel 2 - 2020".

02 september 2021

Op 28 september 2021 organiseren Wagralim, de agrofood innovatiecluster, en Fevia, de federatie van de Belgische agrofood industrie, een webinar "Illustratie van een innovatief en welvarend agrovoedingsecosysteem van Wallonië"!

23 augustus 2021

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel en zijn partners: de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade, hub.brussels en AWEX hebben het genoegen u uit te nodigen voor een webinar "Impact van de COVID-19-crisis op de buitenlandse handel: langdurige of blijvende effecten?".

12 augustus 2021

De gezondheidssituatie maakt het niet mogelijk een optimale organisatie te garanderen van de prinselijke missie naar de Verenigde Staten van Amerika die gepland is van 02 tot 09 oktober 2021.  

03 augustus 2021

Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel had vandaag het genoegen om Z.E. De Heer Rogelio Granguillhome Morfin, aangewezen Ambassadeur van Mexico bij het Koninkrijk België, het Groothertogdom Luxemburg en Hoofd van de Missie van Mexico bij de Europese Unie te mogen ontvangen. 

05 juli 2021

Op donderdag 1 juli 2021 nam de Heer Didier De Baere, Adjunct-directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel, deel aan een rondetafelgesprek ter gelegenheid van het bezoek van H.E. Mevrouw SUHA DAWOOD NAJAR, Voorzitster van de Nationale Investeringscommissie (Republiek Irak), bijeengeroepen door de Arabisch-Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel (ABLCC).