Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 390 resultaten

Pagina's

15 januari 2021

Op 6 januari 2021 had mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel een ontmoeting met H.E. Sophie Wilmès, Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken, Europese Zaken en Buitenlandse Handel, en van de Federale Culturele Instellingen. Naar aanleiding hiervan gaf de Minister een interview voor de website www.belgianeconomicmission.be.

14 januari 2021

Het Vlaams regionaal exportagentschap FIT organiseert van dinsdag 9 februari tot en met donderdag 11 februari een virtuele exportbeurs, waar Trade4U eveneens met een virtuele stand aanwezig zal zijn.

Vlaamse bedrijven met internationale projecten en ambities kunnen tijdens de virtuele editie van de Exportbeurs 2021:

16 december 2020

Vandaag had Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel een virtuele meeting met Z.E. Martin Shearman, Britse Ambassadeur in België om de Belgische Prinselijke zending naar het Verenigd Koninkrijk in 2021 te bespreken.

15 december 2020

Naar aanleiding van de Belgische Prinselijke zending naar de Verenigde Staten in 2021 en op verzoek van Z.E. Ronald J. Gidwitz, Ambassadeur van de Verenigde Staten in België had Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel vandaag een virtuele meeting met de Ambassadeur.

14 december 2020

De publicatie over de impact van de COVID-19 crisis op de Belgische buitenlandse handel meet de gevolgen van deze pandemie voor zowel de Belgische in- als uitvoer van goederen tijdens de eerste lockdown (maart-mei 2020).  

08 december 2020

Meer dan 200 mensen namen vandaag deel aan ons webinar “Belgian Sustainable building solutions & Smart cities”, dat naar aanleiding van de lancering van onze gelijknamige studie werd georganiseerd, in samenwerking met onze partners de FOD Buitenlandse ZakenFlanders Investment & Trade (FIT)hub.brussels en AWEX.

03 december 2020

Van 30 november tot 4 december 2020 organiseert het Egmont Instituut zijn online training voor buitenlandse diplomaten, op initiatief van Mevrouw Sophie Wilmès, Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken, Europese Zaken en Buitenlandse Handel, en van de Federale Culturele Instellingen.

01 december 2020

Naar aanleiding van de lancering van haar nieuwste sectorale publicatie “Belgian Sustainable building solutions & Smart cities”, organiseert het Agentschap voor Buitenlandse Handel en haar partners de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), AWEX en hub.brussels een WEBINAR rond dit thema op dinsdag 8 december

01 december 2020

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel is verheugd om de heer Daan Fonck, Raadgever op het Kabinet van Staatssecretaris van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de heer Pascal Smet te verwelkomen als nieuwe Regeringscommissaris voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in haar Raad van Bestuur!

26 november 2020

We zijn erg blij dat u zo talrijk deelnam aan ons webinar The importance of public procurement markets and opportunities for Belgian companies van vandaag, georganiseerd in samenwerking met onze partners de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en Wallonia Export & Investment Agency (AWEX). Ongeveer 340 deelnemers schreven zich in voor dit webinar!