Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 334 resultaten

Pagina's

17 januari 2020

Op dinsdag 14 januari 2020 had Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel het genoegen om Z.E. de Heer Eduardo Jose A. De Vega, Ambassadeur van de Filipijnen in België te mogen verwelkomen.

16 januari 2020

Op 15 januari werd Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel uitgenodigd op het Kabinet van Z.E. de Heer Philippe Goffin, Minister van Buitenlandse Zaken en Defensie.

06 december 2019

Deze handelsmissie was de grootste missie ooit georganiseerd door België met maar liefst 632 deelnemers waaronder 526 bedrijfsleiders die 312 bedrijven of organisaties vertegenwoordigden.

(bron: © BelgaImage)

28 oktober 2019

De studie Belgian Life Sciences toont aan dat België reeds van bij het begin een absolute voortrekkersrol speelt in dit domein. Het uitgebreide ecosysteem draagt hier in belangrijke mate aan bij.

28 oktober 2019

China is vandaag een absolute grootmacht op het internationale toneel en een leider op het vlak van internationale handel. Het land, dat het afgelopen decennium een jaarlijkse economische groei van 8% kende, is met voorsprong de voornaamste exporteur ter wereld en de tweede belangrijkste importeur.

24 oktober 2019

Het volgende Trade4U-seminarie zal doorgaan op donderdag 7 november 2019 in het Auditorium van de KBC Bank, Havenlaan 2, 1000 Brussel.

08 juli 2019

Elk jaar organiseren 24 leden van de permanente vertegenwoordigingen bij de Europese Unie en de organisaties belast met de promotie van de buitenlandse handel 2 sectorale seminaries, handelend over de externe hulpprogramma's van de Europese Unie. Steeds twee andere landen zijn verantwoordelijk voor het organiseren van elk seminarie, terwijl de overige landen hun eigen bedrijven uitnodigen en registreren.

 

04 juli 2019

Gisteren hadden we het genoegen om de heer Yves Verschueren, Managing Director bij essenscia te mogen verwelkomen. Hij gaf ons een heel interessante presentatie over de sectoren chemie en life sciences in België.

België is wereldtop in de chemische industrie en key player in de Europese biofarmaceutische industrie.

23 mei 2019

Het nieuwe activiteitenverslag (2018) van het Agentschap voor Buitenlandse Handel is vanaf nu beschikbaar. Hierin belicht het ABH haar mission statement, haar institutionele en financiële kader, strategie en doelstellingen en kernactiviteiten.