Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 402 resultaten

Pagina's

31 maart 2021

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel werd vandaag uitgenodigd om deel te nemen aan een webinar “Marokko-België / Groothertogdom Luxemburg: hubs voor een economisch partnerschap richting Afrika en Europa”, georganiseerd door ASMEX en de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Marokko (CCBLM).

31 maart 2021

Sinds 1 januari 2021 is de Brexit werkelijkheid geworden temidden van een wereldwijde pandemiecrisis. Sommige analisten beweren dat de bilaterale handel van landen als België met het Verenigd Koninkrijk niet zo erg werd beïnvloed als werd gevreesd, terwijl anderen een scherpe daling van de bilaterale handel waarnemen. Wat is de werkelijke situatie? Waar moeten exporteurs meer aandacht aan besteden en welke punten verdienen verdere politieke onderhandelingen of directe interventie?

22 maart 2021

Op verzoek van Z.E. Hugo Ortíz Dubón, Ambassadeur van El Salvador had Mevrouw Fabienne L’Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel vandaag een virtuele courtesy meeting met de Ambassadeur.

17 maart 2021

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel werd uitgenodigd om deel te nemen aan een videoconferentie voor de 10 Trade Counselors van de Ambassades van ASEAN-lidstaten in België.

08 maart 2021

Het Agentschap voor Buitenlandse Handel is verheugd om de heer Jean-Christophe Dehalu, Adviseur Economie, R&D en Internationaal bij Union wallonne des Entreprises (UWE) te verwelkomen als nieuw lid van de Raad van Bestuur als vertegenwoordiger van het Waalse Gewest.

03 maart 2021

Vandaag had mevrouw Fabienne L'Hoost, Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel, een virtuele ontmoeting met de heer Nicholas Berliner, Chargé d’affaires bij de Amerikaanse Ambassade in België.

12 februari 2021

Hartelijke gelukwensen aan de Europese kredietverzekeringsgroep CREDENDO, die zijn 100-jarig jubileum viert!

12 februari 2021

Ook dit jaar nam het Agentschap voor Buitenlandse Handel opnieuw deel aan de ‘FIT Exportbeurs’, die van 9 tot 11 februari 2021 digitaal werd georganiseerd.

04 februari 2021

De COVID-19 crisis bracht dit jaar jammer genoeg reis- en verplaatsingsbeperkingen naar het buitenland met zich mee, wat de organisatie van de twee prinselijke missies en de twee jaarlijkse Staatsbezoeken in 2020 onmogelijk maakte. In de hoop dat de pandemie zich de komende maanden gunstig zal ontwikkelen, werd in overleg met onze partners een nieuw programma van prinselijke missies opgemaakt.

04 februari 2021

Meer dan 400 mensen namen vandaag deel aan ons webinar “Belgian Exporters & Free Trade Agreements: a good match?”, dat naar aanleiding van de lancering van onze gelijknamige studie werd georganiseerd, in samenwerking met onze partners de FOD Buitenlandse ZakenFlanders Investment & Trade (FIT)hub.brussels en AWEX.