Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 375 resultaten

Pagina's

27 oktober 2020

Na een succesvol webinar, dat vandaag werd georganiseerd in samenwerking met onze partners, ter gelegenheid van de lancering van onze recentste sectorale publicatie “Belgian Transport & Logistics”, bent u uiteraard benieuwd om deze studie te lezen!

U kan deze raadplegen op onze website in onze rubriek Economische studies>Sectorale publicaties>Belgian Transport & Logistics.

27 oktober 2020

We zijn erg blij dat u zo talrijk deelnam aan ons webinar “BELGIAN TRANSPORT & LOGISTICS” van vandaag, georganiseerd in samenwerking met onze partners de FOD Buitenlandse Zaken, Flanders Investment & Trade (FIT), hub.brussels en Wallonia Export & Investment Agency (AWEX). We hadden uiteindelijk een mooie opkomst van 100 deelnemers!

13 oktober 2020

Ter gelegenheid van de lancering van haar laatste sectorale publicatie “Belgian Transport & Logistics”, organiseren het Agentschap voor Buitenlandse Handel en haar partners Flanders Investment & Trade (FIT), Agence wallonne à l'Exportation et aux Investissements étrangers (AWEX), hub.brussels en de FOD Buitenlandse Zaken een WEBINAR rond dit thema op dinsdag 27 oktober om 10.00u.

REGISTREER HIER

06 oktober 2020

30 stagiairs van de buitenlandse carrière zijn momenteel in opleiding bij de FOD Buitenlandse Zaken, met het oog op hun vertrek op post in 2021.  

De Directeur-generaal van het Agentschap voor Buitenlandse Handel, Fabienne L’Hoost en de Directeur Studies, Statistieken en Communicatie, Christelle Charlier gaven hen op dinsdag 6 oktober 2020 een presentatie omtrent de activiteiten van het Agentschap.  

We wensen hen veel succes in hun toekomstige carrière als diplomaat!

05 oktober 2020

Het Belgische bedrijf ZETES, met haar hoofdkantoor in Brussel, is gekozen om de nieuwe generatie Belgische elektronische paspoorten te produceren, waarvan de officiële start gepland is in 2021.

Lees er alles over in het persbericht van Zetes, dat werd gepubliceerd op 29 september 2020.

02 oktober 2020

Gisteren heeft Sophie Wilmès de eed afgelegd als Vicepremier en Minister van Buitenlandse Zaken, Europese Zaken en Buitenlandse Handel, en van de Federale Culturele Instellingen.

We wensen haar veel succes in deze nieuwe en eminente functie aan het hoofd van de Belgische diplomatie. Het is voor het eerst in de Belgische geschiedenis dat een vrouw de post van Minister van Buitenlandse Zaken bekleedt.

02 oktober 2020

Voor het derde jaar op rij is België gerangschikt als het nummer één land in Europa in de biotechnologiesector!

Lees er alles over in de newsletter van BioVox (enkel beschikbaar in het Engels).

Dit artikel werd oorspronkelijk op 30 september 2020 gepubliceerd door BioVox.

18 september 2020

Sinds enkele maanden houdt de COVID-19-crisis België en de wereld in haar greep, hetgeen een significante daling van onze exportcijfers tot gevolg had.

Het Agentschap voor Buitenlandse handel en haar partners, de FOD Buitenlandse Zaken, FIT, AWEX, en hub.brussels wensen actief aan de relance-inspanningen bij te dragen door u een gratis abonnement aan te bieden op het internationale handelsopportuniteiten-platform Trade4U van 1 oktober tot 31 december 2020.

17 september 2020

Onze uitvoer kreeg het de voorbij maanden zwaar te verduren. FIT zal binnenkort echter de Vlaamse exportsuccessen in de schijnwerpers zetten met de 19e uitreiking van de Leeuw van de Export: een bekroning voor Vlaamse bedrijven met opvallende exportresultaten!