Scroll To Top

Nieuws

Subscribe to Nieuws

1 - 10 van 325 resultaten

Pagina's

23 mei 2019

Het nieuwe activiteitenverslag (2018) van het Agentschap voor Buitenlandse Handel is vanaf nu beschikbaar. Hierin belicht het ABH haar mission statement, haar institutionele en financiële kader, strategie en doelstellingen en kernactiviteiten.

17 mei 2019

Op donderdag 9 mei organiseerde de Dienst Trade4U van het Agentschap voor Buitenlandse Handel, in samenwerking met de gewestelijke partners FIT, AWEX en hub.brussels, een seminarie bij de ING-bank met als onderwerp “Internationale handelsopportuniteiten met een speciale focus op China”, n.a.v. de Belgische economische missie eind november naar deze economische grootmacht.

11 maart 2019

De publicatie “Belgium Made Different – Industry 4.0” toont aan dat België voorop loopt in de ontwikkeling van een performante en hedendaagse industrie.

Na een algemene situatieschets worden 15 innovatieve Belgische bedrijven aan het woord gelaten die oplossingen bieden waar internationaal vraag naar is.

31 januari 2019

Mexico heeft een grote interne markt die groeit dankzij de hervormingen die kaderen binnen het ambitieuze programma Pacto por México. Daarnaast heeft het land ook een uitgebreid netwerk van internationale handelsakkoorden. Zowel met de Europese Unie als met de Verenigde Staten & Canada zijn bovendien nieuwe akkoorden in het vooruitzicht. Het is bijgevolg een uitgelezen moment om de markt te ontdekken. 

Landenstudie Mexico

19 december 2018

Wij maakten volgende overzichtsvideo ter gelegenheid van ons 15-jarig bestaan.

18 december 2018

Wij vierden vandaag ons 15-jarig bestaan in aanwezigheid van Zijne Majesteit de Koning en Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid.

20 november 2018

De Marokkaanse economie kende een sterke transformatie in de afgelopen twintig jaar en staat er vandaag zeer sterk voor. De komende jaren wordt een stabiele groei van het BBP rond de 4% verwacht terwijl ook de inflatie, rente en wisselkoers stabiel zijn. De Marokkaanse ambitie om als brug te dienen tussen Europa en Afrika, samen met andere troeven besproken in de studie, maken dat het land een aantrekkelijke haven van investeringen is geworden.

20 november 2018

De ceremonie van de XIIde Tweejaarlijkse Grote Prijs Cervin de Cristal vond donderdag 11 oktober plaats in Zürich, in aanwezigheid van onder meer Mevrouw An Ghys, Zaakgelastigde ad interim in afwezigheid van de nieuwe Belgische Ambassadeur.

11 september 2018

De totale export van goederen vanuit de Europese Unie (EU-28) naar het Verenigd Koninkrijk was in 2017 goed voor een bedrag van EUR 320,4 miljard.

06 september 2018

Het volgende Trade4U-seminarie zal plaatsvinden op donderdag 4 oktober in het auditorium van BNP Paribas Fortis, Kanselarijstraat 1, 1000 Brussel.