Scroll To Top

Trade4U

Dynamisch platform voor internationale zakelijke opportuniteiten

Bekijk het gif-bestand van de applicatie 

Trade4U is een mobiele applicatie voor tablets en smartphones (iOS en Android) die ontwikkeld werd om doelgericht internationale opportuniteiten te verzenden naar de geabonneerde bedrijven. Bijna 500 meer algemene tot zeer specifieke bronnen worden regelmatig gecontroleerd om er de meest interessante opportuniteiten uit te filteren. In 2020 werden 24.423 handelsopportuniteiten verspreid.

Bovendien ontvangen geabonneerde bedrijven de meest recente economische en juridische informatie op het vlak van buitenlandse handel.

Trade4U biedt eveneens de mogelijkheid om consortia aan te gaan, gezien het Belgische economische weefsel voornamelijk bestaat uit KMO’s en deze niet altijd sterk genoeg staan om op hun eentje te kunnen voldoen aan aanbestedingen van grote internationale instellingen.

Meer nog, de geabonneerden kunnen gratis deelnemen aan twee grote jaarlijkse seminaries georganiseerd door het Agentschap voor Buitenlandse Handel.

Dit platform is toegankelijk tegen een jaarlijkse bijdrage van 150 EUR.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om te klikken in de rechterkolom om ons uw inschrijvingsmail toe te sturen.

Wat omvat het Trade4U-pakket? 

Trade4U-applicatie

Een applicatie voor tablet en smartphone met volgende functies:

  • Meldingen & herinneringen aan de deadline voor het indienen van aanbestedingen
  • Mogelijkheid om consortiums te vormen
  • Geschiedenis van de ingediende aanbestedingen
  • Weergave van het aantal clicks per opportuniteit

Trade4U-applicatie

Informatie

Bijna 500 bronnen die u dagelijks informeren over aanbestedingen, internationale projecten en handelsvoorstellen wereldwijd, specifiek gericht op uw producten, diensten of sector.

Informatie

Proceduregidsen

Ter beschikking stelling van proceduregidsen voor openbare aanbestedingen van grote internationale financieringsinstanties, zodat u uw offertes en kandidaturen op de best mogelijke manier kan indienen.

Proceduregidsen

Lastenboeken

De lastenboeken van projecten die uw interesse wegdragen zullen u zonder bijkomende administratieve kosten worden toegestuurd.

Lastenboeken

Statistiekabonnement

Een gepersonaliseerd statistiekabonnement dat u zal toelaten om maandelijks de evolutie van de export en import van uw producten en markten op te volgen.

Statistiekabonnement

Newsflashes

‘Newsflashes’ met de laatste economische en reglementaire berichten over de buitenlandse handel.

Newsflashes

Seminaries

Exclusieve seminaries die experten in openbare aanbestedingen en B2B’s verenigen en het u mogelijk zullen maken om uw aanvragen of kandidaturen te optimaliseren:

Seminaries

Klik hier om in te schrijven.